CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Sustenabil de impresionant | Volkswagen ID.5 GTX
28.07.2022
Noutati Volkswagen

Sustenabil de impresionant | Volkswagen ID.5 GTX

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Volkswagen ID.5 GTX

Sistem de tracțiune integrală cu motor dual, design atletic de coupé și o accelerare care vă va tăia respirația: performanță electrică sportivă într-un ID. care îmbină perfect condusul responsabil și plăcerea la volan. 


Plăcerea condusului sportiv pentru toți cei care își doresc ocazional să meargă pe drumuri nebătătorite spre destinații care nu pot fi atinse pe un drum asfaltat. ID.5 GTX accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde. 

Image

Design de coupé


Designul său puternic nu este tot ceea ce face noul ID.5 GTX să iasă în evidență. Detaliile îi subliniază de asemenea caracterul sportiv.

Design interior spațios

Interiorul cu spațiu deschis, proiectat inteligent și generos, vă oferă mai multă libertate și mai mult spațiu pentru ceea ce este important. 

Image
Image

Comunicare clară

Image

Noul ID.5 GTX poate străluci opțional cu o trăsătură originală care îl scoate în evidență de la prima privire:  inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic⁠1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă. 

Navigație la nivel de pionierat

Image
Image

În noul ID.5 GTX, aveți o perspectivă asupra tuturor lucrurilor care contează. Head-up displayul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul dumneavoastră vizual, pe parbriz. Datorită tehnologiei cu realitate augmentată, puteți vedea informațiile de navigație exact acolo unde trebuie să vă îndreptați sau să virați. Înseamnă că ajungeți la destinație mai relaxat, fără a vă lua privirea de la șosea.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.