CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Taigo
30.04.2022
Noutati Volkswagen

Noul Volkswagen Taigo

Caracter. În fiecare zi.

taigo

Noul Taigo. Pentru cei care își stabilesc propriile tendințe. Care preferă să influențeze, și nu să fie influențați. Care nu au numai stil, ci și caracter. Și care găsesc extraordinarul în lucrurile de zi cu zi.


Noul Taigo are numeroase elemente marcante. 

Image

R-Line


Linia de echipare R-Line transmite lumii exterioare caracterul sportiv al modelului dumneavoastră Taigo. 


Elemente marcante de echipare pentru R-Line: 

  • exterior R-Line
  • interior R-Line
  • IQ.LIGHT - faruri LED matrix
  • Iluminare ambientală
  • Jante de aliaj de 17 inch Valencia*
  • Radio "Ready 2 Discover"

Cockpit digital


Urmărirea aspectelor esențiale contează când ești pe drum. Panoul de bord sub formă de cockpit digital vă afișează conținuturile uzuale precum vitezometrul și contorul în mod standard pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 8 inch (20,32 cm). Cockpit-ul digital Pro vă permite să aranjați afișajul de 10,25 inch (26,04 cm) pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale. De exemplu, puteți alege afișarea vizuală a sistemelor dumneavoastră de asistență a șoferului sau o combinație a hății de navigație și afișajului media - toate cu imagini și animații atrăgătoare.

Image

Image

Obțineți mai mult de la smartphone-ul dumneavoastră

Pentru utilizarea comodă a aplicațiilor și conținutului, tehnologia opțională App-Connect vă este alături. 1,2 Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transmise către afișajul sistemului Infotainment și, prin urmare, pot fi utilizate din câmpul dumneavoastră vizual. Sunt posibile trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlayTM, Android AutoTM de la Google și MirrorLink®. Deosebit de util: utilizarea Apple CarPlayTM și Android AutoTM cu conectivitate wireless pentru sistemele de navigație opționale Discover Media și Discover Pro3, precum și pentru radioul Ready 2 Discover4. Puteți de asemenea achiziționa și activa App-Connect ulterior, prin intermediul Magazinului In-Car5 al autovehiculului dumneavoastră.

Image

Nu aveți cablu de încărcare? Nicio problemă.


Aveți întotdeauna la îndemână un cablu de încărcare în cazul în care smartphone-ul dumneavoastră se descarcă atunci când sunteți plecat? Cu noul Taigo, nu mai trebuie să vă gândiți la acest aspect. Nu trebuie decât să vă așezați smartphone-ul în compartimentul de depozitare din față, unde acesta va fi încărcat prin inducție. Asigurați-vă însă că smartphone-ul dumneavoastră suportă standardul Qi și că ați selectat echiparea specială relevantă, începând cu linia de echipare Life.

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă


Cu o suprafață vitrată enormă, care se întinde pe întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică glisantă și rabatabilă disponibilă opțional începând cu linia de echipare Life este un element care atrage privirile. Și mai uluitor: panorama liberă a cerului. Și razele soarelui și aer proaspăt fără limite. Dumneavoastră decideți cât de mult doriți: trapa poate fi rabatată sau deschisă complet. Iar dacă lumina este prea puternică, geamul fumuriu și o jaluzea1 de înaltă calitate dau o mână de ajutor.*


* Barele de plafon nu sunt disponibile dacă se alege trapa panoramică glisantă și rabatabilă. 

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.