CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen T-Roc
28.02.2022
Noutati Volkswagen

Noul Volkswagen T-Roc

Noua formă a încrederii în sine

volkswagen T-Roc

Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.


Un aspect încrezător

Image
Image


Designul de SUV mai pregnant al noului T-Roc evidențiază o personalitate puternică - a dumneavoastră. Acest lucru este asigurat și de o selecție de elemente frapante de design, cum ar fi farurile cu leduri și, de asemenea, benzile cromate, care subliniază aspectul distinctiv al părții sale frontale sportive. Pentru o finisare unică a modelului dumneavoastră T-Roc, puteți alege de asemenea dintre opt variante de vopsea. Puteți crea elemente vizuale suplimentare prin plafonul în culoare contrastantă și jantele de aliaj de 19 inch Misano 1 de culoare neagră.

Image

Puterea vine din interior

Interiorul modelului T-Roc vă întâmpină cu echipamente de înaltă calitate. O planșă de bord suplu, cu cusături decorative sporește senzația de înaltă calitate a postului de conducere digitalizat. Butoanele clasice au fost înlocuite aici cu suprafețe moderne, tactile - la fel ca și pe volanul sport multifuncțional, standard pentru linia de echipare R-Line. Și scaunele se încadrează în noua calitate a interiorului: de exemplu, pentru linia de echipare Style, cu huse de înaltă calitate și estetică atrăgătoare, din Artvelours. Dacă doriți și mai mult confort, alegeți scaunele nou proiectate din piele, cu reglare electrică pe 14 direcții și încălzire.

Totul se concentrează pe dumneavoastră


Cu volanul multifuncțional, nu controlați numai noul T-Roc, ci și radioul, playerul media, comanda vocală, telefonul și modul de vizualizare al panoului de bord cu Digital Cockpit. La liniile de echipare T-Roc Life și Style, acesta poate fi încălzit opțional și creează un ambient exclusiv, cu husa sa elegantă din piele. Iar dacă optați pentru echiparea T-Roc R-Line, volanul sport multifuncțional încălzit opțional, inclusiv cu funcție tactilă, vă așteaptă.

Image

Descoperă în detaliu noul T-Roc apăsând butonul portocaliu!


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.