1. Noutati
  2. Noul SUV ŠKODA KODIAQ Facelift
20.04.2021
STIRI DE LA SKODA

Noul SUV ŠKODA KODIAQ Facelift

SUV-ul de succes ŠKODA KODIAQ beneficiază de noi actualizări atractive

skoda

›   Farurile Matrix full-LED sunt oferite în premieră pentru ŠKODA KODIAQ

›   Motor de vârf nou pentru sportiva ŠKODA KODIAQ RS

›   Limbajul de design ŠKODA a evoluat și mai mult și au fost adăugate noi modele de jante din aliaj

›   Interior deosebit de spațios, cu elemente vizuale și tehnice atractive

Design frontal nou și faruri Matrix full-LED.

Grație limbajului de design ŠKODA rafinat, KODIAQ se prezintă acum într-o haină ce pune și mai mult accent pe latura sa emoțională, subliniindu-i totodată alura impunătoare. Producătorul auto ceh oferă pentru SUV-ul său de talie mare dotări precum farurile LED ce sunt incluse în echiparea standard și, pentru prima dată, și farurile Matrix full-LED, ca dotare opționa

Interior cu look nou și opțional, pentru prima dată, scaune ergonomice.

ŠKODA aduce interiorul modelului KODIAQ la un nou nivel, rafinându-l cu noi bandouri decorative, cusături contrastante adiționale și funcții optimizate pentru sistemul de iluminare ambientală cu LED. Pentru prima dată, gama de opțiuni oferte pentru SUV-ul ŠKODA de talie mare include și scaunele ergonomice acoperite cu piele perforată, cu funcție de ajustare electrică în mai multe direcții, precum și cu ventilație și masaj.

Afișajul Virtual Cockpit opțional și sistemul Crew Protect Assist optimizat.

Afișajul Virtual Cockpit de 10,25 inchi permite șoferului să aleagă dintre patru layout-uri diferite și este oferit opțional pentru cele mai multe modele. Este o dotare standard pentru KODIAQ RS. Cei care vor conduce un KODIAQ RS sau un KODIAQ SPORTLINE vor avea la dispoziție încă un layout adițional: layout-ul Sport. 

Eleronul negru gloss și blocurile optice spate cu LED.

Noul eleron finisat în negru lucios creează senzația că automobilul este și mai lung. Împreună cu aripioarele laterale, ce amintesc de construcția aeronavelor, eleronul optimizează caracteristicile aerodinamice ale automobilului, reducând astfel și emisiile de CO₂. A treia lumină de frână este integrată în eleron, iar luneta de dedesubt a devenit mai îngustă decât înainte. Astfel alura dinamică a SUV-ului este accentuată și mai mult, efect subliniat și de blocurile optice spate cu design tăios

Jante noi din aliaj ușor cu dimensiuni de până la 20 de inchi.

Alura plină de forță a modelului ŠKODA KODIAQ este subliniată și de pragurile laterale sculpturale și îndrăznețe, cu finisaj negru granulat, din plastic robust, precum și de pasajele ample ale roților ce au atât în față cât și în spate aplicații, de asemenea, din plastic negru cu finisaj granulat. KODIAQ poate fi echipat cu jante din aliaj, cu dimensiuni între 17 și 20 de inchi. 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.