CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Golf 8: Life happens with a Golf
27.02.2020
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Golf 8: Life happens with a Golf

De la un simbol al mobilității la un simbol al digitalizării.

Noul Golf 8

Noul Golf - o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată.

Noul Golf stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente  - dar combinate cu stilul tipic al unui Golf. 

Vrei să fii primul care primește informații și ofertele noastre pentru noul Volkswagen Golf? Lasă-ne un mesaj folosind butonul de mai jos, iar noi te vom anunța când este disponibil pentru test drive - sau pentru a-l vedea în showroom-ul Cybernet Auto Center din Bacău!

Vizibil dinamic. Golf-ul concret.

Golf-ul are un design dinamic, cu partea din față coborâtă și faruri Matrix LED înguste în stilul "patru ochi", completat de noul logo Volkswagen. Ca întotdeauna la Golf, întregul design este armonios și coerent. Noua parte din spate este dominată de blocurile optice la fel de înguste, între care sunt amplasate noul logo și inscripția Golf cu litere drepte. Țevile de eșapament dispar acoperite subtil de difuzorul spate cu estetică plăcută.

Digital Cockpit: Privind în viitor

Tabloul de instrumente Digital Cockpit este echipat ca standard cu un ecran color de 25,4-cm (10-inchi) și rezoluție ridicată, pentru afișarea informațiilor importante pentru dvs. Puteți alege conținutul standard care să vă satisfacă preferințele, cum ar fi turometrul, vitezometrul și odometrul, puteți să afișați sistemele de asistență sau să optați pentru o combinație dintre harta de navigație și ecranul media - toate în grafice și animații atrăgătoare.

IQ.DRIVE: Car2X vede ce se întâmplă în față

Autovehiculele care comunică unul cu celălalt în trafic ne fac drumurile mai sigure, reduc blocajele și emit avertizări despre pericolele localizate. Alertele standard de pericol în trafic furnizează șoferului informații utile, de ex. avertizări legate de lucrări rutiere și apropierea mașinilor de intervenție în caz de urgență. Acest tip de comunicație utilizează tehnologia Car2X prin Wi-Fi (pWLAN).

Tempomatul adaptiv (ACC) cu funcție Car2X oferă șoferului o gamă largă de informații utile și poate de asemenea realiza intervenții active, de exemplu la apropierea de capătul unui blocaj în trafic.

Vrei să afli mai multe despre noul Volkswagen Golf 8?

Contactează consilierii de vânzări Cybernet Auto Center pentru a primi detalii sau o ofertă personalizată: trimite un email la [email protected] ,  sună la tel. +40 234 518 604, sau vizitează-ne în showroomul din Bacău, Calea Moldovei nr. 293.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.