CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q8 e-tron
15.11.2022
Noutati Audi

Noul Audi Q8 e-tron

Electric. Și rafinat cu nenumărate detalii fascinante.

q8 e-tron

Audi e-tron și-a îndeplinit cu succes rolul de avangardist al mobilității pur electrice. De aceea, acum este momentul oportun pentru a fi inclus și nominal în gama modelelor Audi, sub denumirea: Audi Q8 e-tro

Audi Q8 55 e-tron quattro în cifre

  • Se încarcă de la 10% la 80% în 31 min. la puterea maximă de încărcare în curent continuu
  • Autonomie (WLTP), până la 582 km
  • Putere maximă de încărcare în curent continuu de până la 170 kW
Image

Autonomie generoasă


Bateria de înaltă tensiune cu capacitatea de până la 106 kWh (net) asigură o autonomie maximă de până la 582 kilometri. Când nivelul de încărcare al bateriei este redus, puteți face uz de potențial adițional pentru autonomie, activând, de exemplu, modul Range din sistemul MMI.


Călătorii confortabile


Pentru Audi Q8 e-tron vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați mașina când sunteți la drum. Cu Plug & Charge puteți încărca oricând foarte simplu Iar datorită capacității mărite a bateriei și a ofertei complete de servicii și dotări pentru încărcare, vă veți bucura de avantajele mobilității electrice și la drum lung.

Image

Electrizant, încă de la prima privire


Audi Q8 e-tron își reflectă și la exterior caracterul progresist, prin noul său design și semnătura originală a luminilor de zi. Arhitectura quattro cu umerii puternic profilați și semnătura specifică a luminilor de zi este scoasă în evidență foarte frumos în special când automobilul este finisat în culoarea Grey Chronos metalizat.
 

Image


Audi Q8 e-tron reprezintă un reper important pentru mobilitatea electrică a viitorului: avangardistul etalează accente progresiste, fiind primul model Audi ce poartă inscripția denumirii modelului și a mărcii în noul design de marcă. Astfel, inelele Audi beneficiază de noul design cu aspect bidimensional, secțiunea frontală beneficiază, de asemenea, de un nou design și automobilul poate fi echipat cu noile proiectoare Singleframe.

Image

Design interior rafinat


Veți fi impresionat de spațiul mai mult decât generos. Materialele speciale, finisajele de primă clasă și funcțiile digitale avangardiste transformă fiecare călătorie cu Audi Q8 e-tron într-o experiență premium ieșită din comun.

Descoperiți la interiorul modelului Audi Q8 e-tron cusăturile decorative roșii din gama Audi Sport GmbH, scaunele frontale Sport acoperite cu piele Valcona, purtând sigla S imprimată pe tetiere și inserțiile decorative Carbon Quadrat Struktur oferite opțional.
 

Image

Experiențe inedite de mobilitate


Luați loc și bucurați-vă de accelerația silențioasă a motoarelor electrice. Profitați de tracțiunea avansată și de stabilitatea excelentă, datorită sistemului 100% electric de tracțiune integrală quattro. Optimizați caracteristicile dinamice cu suspensiile pneumatice adaptive și cu numeroasele sisteme de asistență din gama de dotări disponibile. Opțional este oferit și un cârlig de remorcare.
Tracțiunea integrală quattro 100% electrică se adaptează aproape oricărei situații posibile de mers, asigurând în permanență tracțiune optimă, rapiditate și precizie, pentru că datorită motoarelor electrice, distribuția cuplului poate fi ajustată variabil și în doar câteva milisecunde, separat pentru fiecare roată în parte.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.