CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi Q4 e-tron
09.01.2022
Noutati Audi

Noul Audi Q4 e-tron

Idei avansate. Călătorii pe măsură.

q4

Mai mult spațiu pentru experiențe extraordinare 


Fiind un automobil polivalent și pretându-se excelent și ca automobil de familie, Audi Q4 e-tron oferă un număr mare de compartimente de depozitare, ce, incluzând și torpedoul, însumează o capacitate totală impresionantă, de 24,8 litri. În portbagajul Audi Q4 e-tron au loc bagaje cu un volum total de 520 de litri. Cu spătarul banchetei rabatat, volumul crește chiar la 1.490 de litri. Poziția pe scaunele din spate este cu aproape 7 centimetri mai înaltă decât pe scaunele din față, acestea oferind astfel spațiu mai amplu la nivelul capului și al genunchilor.

Image
Image

Maniera inovatoare de a obține toate informațiile


Unitățile de comandă și afișare de la Audi Q4 e-tron preiau și rolul de elemente de design, alături de cel funcțional și sunt completate în sistemul de operare și de un al treilea nivel de comandă, și anume de comenzile vocale. Iar cu serviciile și funcțiile opționale Audi connect, MMI Navigation devine un element de design fascinant.

Image

Încărcați acasă sau în călătorii

Image

Datorită ofertei complete pentru încărcare, cu soluții inteligente pentru acasă, dar și pentru stațiile publice, puteți să vă conduceți automobilul electric fără a fi nevoiți să faceți compromisuri.

Avangardism fascinant


Designul clar ce definește Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu caroseria sa marcată de linii tensionate, cu secțiunea frontală concentrată și designul posterior marcat de forță. Silueta accentuată cu linia plafonului ce pare că plutește liber creează un profil pur și simplu spectaculos.

Image
Image

Și totul devine și mai dinamic


Cu sistemul opțional Audi drive select, caracteristicile automobilului pot fi oricând influențate selectând rapid unul dintre cele cinci moduri de configurare: de la foarte eficient, la deosebit de dinamic. Direcția progresivă opțională permite un raport variabil, în funcție de unghiul de virare al roților, precum și asistarea direcției în funcție de viteza de deplasare.

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.