CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Noul Audi A4
16.10.2019
STIRI DE LA AUDI

Noul Audi A4

Dinamism estetic. Audi A4 Limuzină.

Audi A4 Limuzină

Grație noului design și a caroseriei complet schimbate, caracterul sportiv al limuzinei Audi A4 este acum mai dinamic, mai puternic și mai atractiv ca niciodată. Interiorul, estetic și practic totodată, beneficiază de cea mai bună calitate în materie de finisaje și tehnologii inovatoare de digitalizare, infotainment și asistență a șoferului, pachet desăvârșit de motoarele de înaltă performanță cu care este dotat acest model.

Audi A4 – sportiv din orice unghi ai privi 

Audi A4 Limuzină este un etalon de sportivitate, emoție și prestigiu. Toate acestea sunt puse în lumină de elementele quattro dinamice și proporțiile armonioase, indiferent de unghi. În partea din spate, cele două blocuri optice cu LED sunt unite de un bandou cromat ce evidențiază designul orizontal.

Suprafața în trepte a difuzorului și forma trapezoidală a sistemului de evacuare definitivează aspectul sportiv al spatelui. Din profil, linia sport a modelului Audi A4 se remarcă prin aripile ample și pragurile profilate, iar jantele pot varia între 16 și 19 inchi, în funcție de opțiunea fiecăruia. Din față, grila Singleframe a radiatorului, bara de protecție și prizele de aer late conturează o unitate care emană forță.

Tehnologii de ultimă oră

Sistemul intuitiv de operare prin funcții tactile și interacțiune vocală în baza limbajului natural sporesc și mai mult confortul utilizatorului. Printre opțiunile disponibile pe partea de infotainment se regăsește și afișajul Audi virtual cockpit cu ecran de 12,3 inchi. Poziționat fix în fața șoferului, acesta afișează informații și funcții importante la rezoluție full HD, cum ar fi, de exemplu, viteza și turația motorului. Alte caracteristici opționale precum cheia Audi connect și Audi phone box vă integrează smartphone-ul în automobil.

Interiorul – generos și de înaltă calitate

Interiorul limuzinei Audi A4 vă întâmpină cu un spațiu generos și aerisit, în care se pune accent pe amplasarea și designul fiecărui element. Spre exemplu, ventilația ia forma unei benzi orizontale continue ce accentuează lățimea mașinii, iar bandoul cromat de deasupra îi adaugă un plus de rafinament. Compartimentul spațios din consola centrală asigură un loc de depozitare extrem de practic, iar iluminarea standard din față include și lumini pentru citit. În plus, pachetele opționale de lumină ambientală creează un confort suplimentar. O caracteristică aparte a limuzinei Audi A4 este sistemul modular, ce permite o mai mare flexibilitate în dotarea mașinii, configurarea acesteia putând fi mult personalizată atât la interior, cât și la exterior.

Vrei să afli mai multe despre noul Audi A4?

Contactează consilierii de vânzări Cybernet Auto Center pentru a primi detalii sau o ofertă personalizată: trimite un email la [email protected] ,  sună la tel. +40 234 577 109, sau vizitează-ne în showroomul din Bacău, Calea Moldovei nr. 154.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.