1. Noutati
  2. Noua ŠKODA FABIA
30.11.2021
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA FABIA

Mai ingenioasă ca niciodată

skoda fabia

› Pentru FABIA sunt disponibile acum 43 de dotări și funcții Simply Clever - mai multe ca niciodată până acum
› În premieră pentru întreaga gamă ŠKODA sunt disponibile cinci noi soluții ce ajută utilizatorii să păstreze ordinea în portbagaj

› 8 idei preluate de la alte modele ŠKODA sunt oferite acum pentru prima dată la FABIA, model    compact ce a ajuns acum la a patra generație

Mladá Boleslav, august 2021 - Noua ŠKODA FABIA este mai ingenioasă ca niciodată: a patra generație a modelului de succes poate fi echipată cu până la 43 de soluții Simply Clever, în funcție de linia de echipare a modelului. Aceste dotări și funcții ingenioase și-au câștigat deja de mai mulți ani o reputație solidă, simplificând viața de zi cu zi a clienților ŠKODA. Cinci dintre aceste dotări sunt absolut noi în gama ŠKODA, iar opt astfel de noi soluții sunt premiere pentru FABIA, dar sunt oferite deja de alte modele ale mărcii. Noile dotări precum suportul detașabil pentru pahare dintre scaunele din față completează gama de dotări clasice, precum racleta pentru gheață cu dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului anvelopelor păstrată în clapeta de la rezervorul de combustibil, suportul pentru bilete de parcare la montantul A și umbrela din portiera șoferului.

În funcție de linia de echipare, a patra generație FABIA oferă acum până la 43 de astfel de dotări ingenioase. Sunt mai multe ca niciodată până acum. Printre aceste dotări se numără soluții devenite deja clasice, precum racleta pentru gheață cu dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului anvelopelor păstrată în clapeta de la rezervorul de combustibil, suportul pentru bilete de parcare de la montantul A și umbrela din portiera șoferului

ŠKODA oferă anumite dotări Simply Clever în premieră pentru FABIA
ŠKODA oferă cinci soluții Simply Clever în premieră pentru FABIA, ca de exemplu compartimentul flexibil de depozitare pentru portbagaj, oferit opțional. Fiind atașat de panoul lateral, acesta are un design special, pliabil, pentru economisirea spațiului și poate fi extras când este nevoie să fie folosit. Suportul pentru pahare dintre scaunele din față sporește flexibilitatea la interior. Noul clip pentru fixarea cardului bancar sau a tichetului de parcare și suportul cu elastic pentru instrumentele de scris din compartimentul de depozitare din consola centrală ajută la păstrarea ordinii la interior. Pasagerii din spate pot păstra obiectele mai mici în siguranță în cutia din tunelul central, ce este disponibilă, de asemenea, ca dotare opțională. Cutia se potrivește perfect între consola centrală și banchetă, unde se va fixa automat. Pe lista ideilor Simply Clever se află și parasolarul oferit ca accesoriu pentru plafonul panoramic opțional. Când nu este folosit, acesta poate fi pliat forte simplu, în câțiva pași, la o treime din mărimea sa și poate fi depozitat sub sistemul de acoperire a portbagajului.

Opt dotări noi pentru FABIA, preluate de la alte modele ŠKODA
În total opt soluții Simply Clever din gamele superioare de modele ŠKODA au ajuns acum în premieră și la noua FABIA. Printre acestea se numără și sacul multifuncțional ce poate fi agățat sub capacul portbagajului. Acesta asigură spațiul optim pentru păstrarea jachetelor și paltoanelor și poate suporta o sarcină de până la 3,5 kilograme. Buzunarele ușor accesibile pentru smartphone-uri de pe spătarelor din față vă sunt deja cunoscute de la OCTAVIA și ENYAQ iV, iar compartimentele pentru carduri și monede din torpedou vor contribui la rândul lor la păstrarea ordinii. Spătarul scaunului pasagerului din față poate fi rabatat pentru a permite transportul obiectelor mai lungi. Portul USB-C din oglinda retrovizoare interioară este disponibil pentru prima dată pentru FABIA ca dotare opțională pentru linia de echipare Style. Acest conector poate fi utilizat de pildă pentru un dashcam, astfel încât firul de alimentare să nu intre în câmpul vizual al șoferului. Luminile pentru citit din spate pot fi acționate de pe locurile din față, ceea ce este ideal pentru cei care călătoresc cu copii care sunt prea mici pentru a aprinde/stinge ei luminile. Smartphone-urile pot fi încărcate inductiv, cu dispozitivul opțional Phone Box. Opțional este oferită și protecția pentru pragul portbagajului, ce poate fi extinsă când este deschis hayonul. Aceasta previne zgârierea vopselei, iar reflectoarele sale sporesc siguranța când încărcați bagajele în portbagaj.

Image

Noua ŠKODA FABIA: mai ingenioasă ca niciodată

Noul clip pentru fixarea cardului bancar sau a tichetului de parcare

și suportul cu elastic pentru instrumentele de scris din compartimentul de depozitare din consola centrală ajută la păstrarea ordinii la interior. 

Noua ŠKODA FABIA este mai ingenioasă ca niciodată: a patra generație a modelului de succes poate fi echipată cu până la 43 de soluții Simply Clever, în funcție de linia de echipare a modelului. Aceste dotări  și funcții ingenioase și-au câștigat deja de mai mulți ani o reputație solidă, simplificând viața de zi cu zi a clienților ŠKODA.

Image

ŠKODA AUTO

› se îndreaptă cu pași siguri spre URMĂTORUL NIVEL, ghidată de STRATEGIA ŠKODA 2030.

› intenționează ca până în anul 2030 să fie în Topul 5 al celor mai bine vândute mărci din Europa, în baza unui portofoliu atractiv de modele în segmentele de intrare în gamă, precum și cu modele electrice adiționale.

› se îndreaptă spre statutul de lider al mărcilor europene în India, Rusia și Africa de Nord

› în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.

› a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.

› face parte de 30 de ani din Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume.

› produce și dezvoltă independent, dar în asociere cu Grupul, nu doar autoturisme, ci și componente, precum motoare și transmisii.

› are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.

› are la nivel mondial peste 43.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.