CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la CYBERNET AUTOCENTER.

  1. Noutati
  2. Descoperă avantajele frânelor originale ŠKODA
08.03.2019
NOUTATI SERVICE

Descoperă avantajele frânelor originale ŠKODA

Ştiaţi că?

franele SKODA

Frânele reprezintă cel mai important sistem de siguranţă al autovehiculului şi sunt cruciale în păstrarea siguranţei dumneavoastră? Acestea trebuie păstrate în stare perfectă de funcţionare, mai ales pentru a funcţiona rapid şi eficient în situaţii periculoase.

Manevrabilitatea, greutatea, viteza şi, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastră influenţează, în mod decisiv, răspunsul acestuia la apăsarea pedalei de frână?

✅ Când un automobil frânează, plăcuţele de frână sunt presate pe discurile de frână care se rotesc? În timpul acestui proces, plăcuţele şi discurile de frână se uzează.

✅ Dacă frânele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decât cele de pe partea opusă, pericolul intrării în derapaj poate creşte?

✅ Dacă plăcuţele de frână sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o creştere a temperaturii, ceea ce va produce zgârieturi adânci şi crăpături în suprafaţa discului de frână, în ultimă instanţă acestea având ca rezultat diminuarea performanţelor sistemului de frânare.

Discurile şi plăcuţele de frână sunt componentele supuse celor mai extreme uzuri şi deteriorări? Dacă vreuna dintre aceste componente se uzează la limita maximă, ea ar trebui schimbată imediat.


ℹ FRÂNELE ORIGINALE ŠKODA

✅ oferă performanţe mai bune şi distanţe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranţă în diverse condiţii climatice şi pe o plajă largă de viteze.

✅ sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor şi plăcuţelor variază în funcţie de motor.

✅ pot rezista unor condiţii de exploatare extrem de dure. Deşi plăcuţele de frână pot fi presate pe discuri cu o tonă forţă, în timpul unei frânări de urgenţă, discurile de frână nu se vor deforma reacţionează cu un înalt coeficient de siguranţă, chiar şi la temperaturi extreme de operare.

✅ funcţionează silenţios şi lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibraţii.

✅ asigură o durată mare de funcţionare atunci când sunt utilizate discuri de frână Originale şi plăcuţe de frână Originale.

Doriți să faceți o programare?

Solicitare programare service online

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.