CYBERNET AUTOCENTER Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Audi A6 Avant e-tron
04.04.2022
Noutati Audi

Audi A6 Avant e-tron

Avant-ul de mâine

a6

Avan(t)premiera viitorului apropiat: conceptcar-ul Audi A6 Avant e-tron cu sistem 100% electric de tracțiune și design dinamic este cel mai nou reprezentant al gamei Audi A6.

Image

Tehnologie inteligentă de iluminare


Lumina este un element semnificativ de design, dar și un mijloc de comunicare: conceptcar-ul Audi A6 Avant e-tron¹ face uz din plin de tehnologiile avansate de iluminare dezvoltate de Audi. Prin arhitectura tridimensional a elementelor OLED și proiecțiile luminoase, de pildă, prototipul demonstrează în mod impresionant care sunt funcțiile ce vor fi permise de sistemele de iluminare ale automobilelor viitorului.

O bază inovatoare


Conceptcar-ul Audi A6 Avant e-tron¹ este construit pe baza noii platforme tehnice PEE (Premium Platform Electric), ce este rezervată exclusiv automobilelor electrice pe baterie. Întreaga bază a automobilului este astfel folosită pentru baterie, ceea ce înseamnă o arhitectură de foarte mică înălțime, ce permite designerilor și inginerilor o libertate extraordinară în proiectarea unor automobile dinamice, cu caracter practic în utilizarea cotidiană și cu design atractiv. Indiciul ce ne arată de la exterior unde este integrată bateria este inserția neagră dintre pasajele roților.

Image

Design inconfundabil


Cu pași coerenți și sustenabili spre: conceptcar-ul Audi A6 Avant e-tron¹ reprezintă evoluția limbajului formelor mărcii Audi, la care adaugă elementele flotei e-tron, ca, de pildă, frapanta grilă Singleframe. Designul atrage atenția cu proporții sportive, linii unduite armonios și specificații aerodinamice excelente.

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.